1 Velg projektormerke
2Velg projektormerke eller delenummer
Åpne Lampefinner

Hotlamps-tjenester

Spesialistpartner – gir deg de aller beste lampetilbudene

Som den største lampedistributøren i Europa, er vi også stolte over å tilby en personlig tjeneste.

Hotlamps har mer enn 10 års erfaring når det kommer til å tilby forhandlere fokusert og spesialisert støtte med å distribuere enhver lampe noensinne laget. Med et sentralt team og regionale spesialister fullstendig dedikert til lampedistribusjon, bryr vi oss lidenskapelig om å tilby en høy grad av støtte og eksepsjonell kundefokus.

Det er vårt oppdrag å skape et sterkt og langvarig samarbeid basert på service, fleksibilitet og teknisk kunnskap. Vi vil også bli sett på som morsomme å handle med og behandler kundene våre som venner så vel som partnere.

Vi er eid av Tech Data Inc, Europas største teknologidistributør, og gir forhandlerne våre tilgang til det bredeste utvalget av audiovisuelle-, kommunikasjons-, mobilitets-, foretaks-, programvare- og IT-produkter. Som en ytterligere ilagt verdi tilbyr vi et høyt nivå av teknisk støtte og løsningsorientering på alle disse områdene.

Fullstendig logistikktjeneste – bredt utvalg av logistikktjenester for å støtte dine kunders behov.

Vi leverer flere lamper i Europa enn noen annen distributør.

Spesialiststøtte for å hjelpe forhandlere er å finne ved kjernen av virksomheten vår, og for å støtte dette behøver vi også å utvise eksepsjonell service ved produktleveranser.

Som Tech Data transporterer vi flere produkter enn noen annen teknologileverandør i Europa; dette vil si at vi har opparbeidet en høy grad av ekspertise som både er svært effektiv og høyst fleksibel.

Her en bare noen av spesialisttjenestene vi tilbyr:

 • Skreddersydde installasjonsleveringstjenester
 • Tidsbestemte leveranser
 • Online pakkesporing
 • Paneuropeiske leveringer
 • Kombinerte produktleveringstjenester
 • Droppforsendelser for sluttbrukere

Betrodde rådgivere – snakk med våre interne og eksterne spesialistrådgivere

Vi ansetter industriakkrediterte og betrodde rådgivere. Hotlamps og TD Maverick sine tekniske spesialister er opplært til å tilby kundene våre et høyt nivå av støtte i tillegg til kvalitetsinformasjon.

Kalt ‘betrodde rådgivere’ er rollen deres å gi upartisk informasjon om produkter, og hvis de behøver ytterligere detaljer er de også støttet av et team bestående av produktspesialister som kan gi dem avanserte råd.

For å snakke med en av våre rådgivere nå, klikk her.

Størst lagerbeholdning - 12 millioner kroners verdi av lagerplass for å romme mer enn 9,000 ulike projektorer

Vi tilbyr en større lampebestand enn noen annen distributør. Vi lar forhandlerne våre selge lamper til kundene sine med tillit til at de har en stabil forsyningskjede som støtter salget deres.

Ved å kjøpe i store kvanta sikrer vi også at vi kan være svært konkurransedyktige når det kommer til å raskere transportere kvantumsvarer hvor prisen er avgjørende.

Ved å tilby sanntids lagerbeholdningsinformasjon online, gir vi forhandlere absolutt sikkerhet vedrørende produkttilgjengelighet for å fullføre et salg.

Størst kreditt – vi tilbyr mer kanalkreditt enn noen annen, i tillegg til fleksible finansieringsplaner

Som et selskap tilknyttet Tech Data tilbyr vi mer kreditt enn noen annen lampedistributør. Det er viktig at vi gir forhandlerne våre så mye mulighet som mulig til å kjøpe lamper og tilby tjenester til kundene sine.

Ved å tilby en sterk kredittlinje kombinert med fleksible finansieringsløsninger kan vi bistå kundene våre i bedriftsetablering.

Vi støtter også anbud av alle størrelser for å sikre at kreditt- og kontantstrøm ikke er hindringer for å fullføre en anbudsmulighet som ofte kan strekke ressursene til mange organisasjoner.

For å finne ut hvordan vi kan hjelpe din bedrift med vårt utvalg av finansløsninger, klikk her.

Komplett e-handel – komplett e-handelsystem som lar deg drive forretningen din 24/7

Tech Data har den største e-handelvirksomheten i Europa. Sterke investeringer i våre e-handelsystemer har muliggjort det for oss å tilby kundene våre den beste servicen ved å gi tilgang til nesten alle informasjonsområder 24 timer om dagen.

Dette inkluderer:

 • Fullstendige produktdetaljer og spesifikasjoner
 • Sanntids tilgjengelighet
 • Kundespesifikke priser
 • Kontostatus og -utskrift
 • Pakkesporing
 • Returer online
 • Markedsføringsstøtte
 • Salgsfremmende aktivitet
 • Produktdata og prisfiler
 • Elektronisk integrering via XML
 • Vertsbaserte nettbutikkløsninger

Spesifikt for Hotlamps er en lampekonfigurator som kan integreres som en iFrame i nettbutikken din og sporenstreks gjøre deg til en lampeekspert med umiddelbar tilgang til Europas største utvalg og lagerbestand. For å snakke med en ekspertrådgiver om hva som er mulig, klikk her.

Denne nettsiden bruker cookies
Ved å bruke denne nettsiden eller lukke denne meldinger, godtar du vårCookies-merknad.